Locatiesupport TV

Sinds 2001 houden wij ons al bezig met de verhuur van Quads tbv diverse evenementen in Nederland. Door de jarenlange expertise in wat er verwacht wordt van locatiesupport op Film en TV-sets kunnen wij met behulp van onze Quad iedere set voorzien van de juiste support. Of het nou is om spullen van A naar B te brengen via de meest onbegaanbare wegen en omstandigheden of acteurs comfortabel van de kleedruimte naar de set rijden, alles is mogelijk en wij hebben die ervaring!

Onze Quad is voorzien van permanente 4×4 aandrijving. Dit betekent dat wij in vrijwel ieder terrein kunnen rijden. Wij rijden met een Polaris Sportsman 500cc ATV die voorzien is van Nederlands kenteken. Doordat de quad een kenteken heeft kunnen en mogen wij ook op de openbare weg rijden.

Onze Geschiedenis

renate verbaanIn het begin van het millennium hebben wij o.a jaarlijks de locatiesupport gedaan voor de TMF Awards. Zo hebben wij o.a Renate Verbaan het podium op mogen rijden en een groot deel van de artiesten die door de jaren heen waren uitgenodigd op de TMF Awards.

Onze werkzaamheden bestonden in die tijd uit het vervoeren van diverse materialen tbv het podium. Het ophalen van gasten en het brengen naar de juiste plek achter het podium en het standby staan voor diverse werkzaamheden tbv vervoer.

Overal Inzetbaar

Zowel onze ATV’s als onze mensen zijn overal inzetbaar. Een ijzersterke quad met 4×4 aandrijving en een representatieve en behulpzame chauffeur zorgt er samen met uw eigen crew voor dat alles soepeltjes verloopt en u voortaan voor al uw producties gebruik wilt maken van onze dienstverlening!

Makkelijk Zelf Inplannen

Onze website is voorzien van een online agenda. In deze agenda kunt u eenvoudig data vast zetten zodat u verzekerd bent van onze dienstverlening op die dag. U kunt de agenda hier vinden.

Comments are closed.