Quad Huren

U kunt bij ons een quad huren vanaf slechts €48,- per uur bij minimale huurperiode van 8 uur (hele dag). Wij verhuren onze quads voornamelijk aan bedrijven in de TV en Filmindustrie ten behoeve van locatiesupport op de set. Uiteraard zijn onze quads veel breder inzetbaar en kunt u onze dienstverlening naar eigen inzicht inzetten door ons in te huren.

€48,-/per uur
incl. reiskosten Incl. bestuurder Min. 8 uur

Over onze Quads en onze Service

quad huren

Wij rijden met een Polaris Sportsman 500cc Quad met AWD (All Wheel Drive). Het merk Polaris komt uit Amerika en staat voor “The Toughest ATV Brand on the Market“.

Met dit voertuig doen wij vooral de locatiesupport voor bedrijven actief in de TV & Film branche, Festival Organisatoren, Crew Support etc. Uiteraard kan onze quad voor meerdere doeleinde ingezet worden!

Wat we ermee doen…

Onze quad is in principe overal inzetbaar. Hij is voorzien van Nederlands kenteken en mag dus naast Off-Road ook op de openbare weg rijden. De quad wordt alleen verhuurd inclusief één van onze ervaren bestuurders. U kunt onze service naar eigen inzicht inhuren. De service die wij met onze quad verlenen noemen we “locatiesupport”. Heeft u een locatie waar u de support van onze quad wel kan gebruiken dan kunt u vanaf slechts €48,- per uur onze dienstverlening inhuren.

Locatiesupport TV & Film
Wij rijden al jaren rond op diverse Nederlandse TV en Filmsets. Op deze sets zorgen wij er voor dat apparatuur, crew en acteurs snel van de basis naar de set worden vervoerd.
Festival Locatiesupport
Voor diverse festivals rijden wij met onze quad als ondersteuning rond. Wij helpen o.a om spullen en crew snel van A naar B te vervoeren.
Videoclips / Camerawerk
Door cameracrew achterop onze quad te vervoeren kunnen er mooie shots gemaakt worden tbv videoclips of andere producties.

Speciale wensen? Dat kan!

00c9dd6a44c721e3c2f0cb2750b4cae7

Heeft u speciale aanpassingen nodig voor uw productie? Dat kan!

In overleg met uw crew kunnen we in principe bijna alles voor u mogelijk maken. Mocht dit wenselijk zijn dan is het fijn als we deze aanpassingen al voor u kunnen voorbereiden voordat we bij u op de set staan. Wij rekenen voor aanpassingen ons standaard uurtarief van €48,- per uur.

Avond / Nacht

Het is ook mogelijk om onze locatiesupport op afwijkende tijden in te huren. Wij rekenen voor afwijkende tijdslots een toeslag van €10,- p.u bovenop de huurprijs.

Heeft u vragen of wilt u overleggen? Neem dan contact op met 0681908133.

“Een flexibel team dat altijd meedenkt en met oplossingen komt. Zeer fijn om mee te werken en een zeer betrouwbare en inmiddels onmisbare partner voor ons”
Ralph Brouwer
Freelance Producer
Reserveer vandaag nog onze locatiesupport